thaimassage göteborg he thaimassagekatalogen

lokaler precis bakom Eriksbergs köpcenter. Det hjälper oss dessutom i vår planering av våra arbetstider. Vi gör allt för att ni skall ha en så behaglig och givande massage som möjligt. Då massagen stimulerar och stretchar nästan alla av kroppens muskler är det också väldigt bra om man är stel, många spänningar och blockningar släpper under massagen. Har du speciella önskemål om den behandling eller massör du föredrar är det bra att boka i tid så vi hinner förbereda oss. MIX massage, massösen mixar thai- och oljemassage utifrån varje kunds behov. Oljemassage, aromatisk Oljemassage ger snabb effekt mot muskelspänningar och värk. . thaimassage göteborg he thaimassagekatalogen

Salonger: Thaimassage göteborg he thaimassagekatalogen

Olje massage 400 kr 250 kr, fot massage    400 kr 250. Massagen är mycket avslappnande och de är inte allt ovanligt att man slumrar till ibland. Den perfekta presenten till någon du tycker. Namnet på behandlingen avslöjar en hel del, massagen utförs med olika massageoljor som värms till kroppstemperatur som sedan masseras in över kroppens olika delar. Vid en fotmassage tvättas fötterna och smörjs in med lotion.

Videos

Intruder gets lifted up by amazon until he cums.

Göteborg: Thaimassage göteborg he thaimassagekatalogen

Tel, eskort umeå stringtrosor bilder ordinarie Prislista, behandling 1 tim 30 min, thai massage 400 kr 250. Men vi vet att alla personer är olika så påpeka gärna om du t ex önskar hårdare massage eller har lite ont någonstans. Söndag Stängt email protected.

på Thaimassage göteborg he thaimassagekatalogen

Vad tror du?

Obs: Din e-postadress kommer inte att publiceras